Kutsu asukasiltaan

Infotilaisuus kaikille savonlinnalaisille - tervetuloa!

Pääset mukaan tilaisuuteen tästä linkistä.

Euroopan kulttuuripääkaupunkihakua Savonlinnaan ja koko itäiseen Suomeen valmisteleva Saimaa-ilmiö2026 on hyvässä vauhdissa. Virallinen hakukirja toimitettiin huhtikuun lopulla Opetus- ja kulttuuriministeriöön, mutta arviointiin tulevasta kulttuuripääkaupungista vaikuttaa tämän lisäksi myös raadin jäsenten vierailu paikan päällä.

Eurooppalainen asiantuntijaraati saapuu tutustumaan Saimaa-ilmiöön toukokuun lopussa ja vierailun aikataulun rajallisuuden vuoksi se sijoittuu puhtaasti Savonlinnan seudulle.

Nyt on siis savonlinnalaisten yhteinen näytönpaikka!

Järjestämme infotilaisuuden maanantaina 10.5. klo 15.00-16.30. Tervetuloa mukaan kuulemaan, missä Saimaa-ilmiössä ollaan menossa, mitä tapahtuu seuraavaksi ja kuinka savonlinnalaiset asukkaat ja yritykset voivat olla mukana varmistamassa, että kesäkuun alussa Savonlinna valitaan Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026.

Aikataulu
klo 15 Saimaa-ilmiön kuulumiset
klo 15.15 Raadin vierailu - miten asukkaat & yritykset voivat osallistua?
klo 15.45 Mitä tapahtuu 2.6. jälkeen?
klo 16 Kysymyksiä & keskustelua

Pääset tilaisuuteen mukaan täyttämällä alla olevan lomakkeen, seloste henkilötietojen käytöstä täällä. Lähetämme sinulle sähköpostitse osallistumislinkin Teamsiin (max. 250 osallistujaa) muutamaa tuntia ennen tapahtumaa.

Lisätietoja:
veera.kolehmainen@savonlinna.fi, puh: 050 463 7446

Ilmoittaudu mukaan