Saimaan viestijät

Saimaan viestijät koolle juuri kirjan julkaiseen Naomi Moriyaman johdolla

Saimaa-ilmiö on ollut tutkimusmatka luovuuden voimaan mutta myös alueellinen testi: saammeko yhdessä kansainvälisen ilmiön ja kiinnostuksen aikaan? Miten voimme markkinoinnilla ja viestinnällä varmistaa, että alueemme nähdään ja kuullaan ympäri maailmaa?

Vaikka haluttua titteliä Euroopan kulttuuripääkaupunkina ei kesällä saatukaan, yhteinen työ ei suinkaan pääty tähän. Siispä tervetuloa  kolmanteen ja tällä erää viimeiseen Saimaan viestijöiden kokoontumiseen, jossa pääsemme kuulemaan Saimaa-ilmiön kuvissakin näkynyttä kirjailijaa ja PR-ammattilaista Naomi Moriyamia torstaina 25.11. klo 14-15 - liity mukaan zoomin kautta tästä!

Moriyama pureutuu englanninkielisen luentonsa aikana kahteen teemaan:

1) Lumotun metsän sisaret: elämää Pohjois-Karjalassa amerikkalaisen silmin
New Yorkissa koko aikuisikänsä asunut Naomi Moriyama tuli sattumien seurauksena Suomeen. Amerikassa on juuri julkaistu hänen kirjansa, joka on rakkauskirje suomalaisille naisille ja luonnolle, suomeksi kirja julkaistaan marraskuun alussa. Moriyama kertoo luennon aluksi oman tarinansa, joka päätyi kirjojen kansien väliin ja josta Saimaan viestijöiden on mahdollista saada uutta perspektiiviä, kun tehdään markkinointia Suomen ulkopuolelle. Tutustu kirjaan täältä.

2) Kuinka kansainvälisiä turisteja kannattaisi houkutella Saimaalle?
Moriyama varttui Japanissa, josta hän muutti Manhattanille ollessaan parikymppinen. Hän on USA:n ja Japanin välisen kaupan markkinoinnin ammattilainen, ja on kirjoittanut aviomiehensä William Doylen kanssa kolme tietokirjaa sekä toiminut mm.  tuomarina Food Networkin arvostetussa Iron Chef America -ohjelmasarjassa. Nyt Moriyama jakaa kokemustensa perusteella ja parhaillaan käynnissä olevan markkinointikiertueensa pohjalta  vinkkejä ja toimintatapoja itäsuomalaisille viestijöille.

Tutustu ennakkoon: Yle, Insider, Suomen pääkonsulaatti, New York.


 Ilmoittaudu etänä järjestettävään koulutukseen alla olevan lomakkeen kautta, saat osallistumislinkin lähempänä sähköpostiisi. Tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan to 25.11. klo 14-15