Saimaan viestijät

Kutsumme Saimaan viestijät koolle Biisonimafian Kai Rinkisen johdolla

Saimaa-ilmiö on paitsi tutkimusmatka luovuuden voimaan mutta myös alueellinen testi: saammeko yhdessä kansainvälisen ilmiön ja kiinnostuksen aikaan? Saimaan viestijät kutsutaan koolle yhdessä pohtimaan ja tekemään yhteistyötä; miten voimme markkinoinnilla ja viestinnällä varmistaa, että alueemme nähdään ja kuullaan Euroopassa saakka ja siten, että pääsemme Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026?

Lähes sata Saimaan viestijää kokoontui kuulolle ensimmäiseen kokoontumiseen 15.12., jolloin Jani Halme jakoi Saimaan viestijöille näkemyksensä siitä, miten tarinan voimaa voidaan hyödyntää viestinnässä.

Seuraavaksi: ilmiön kaava

Kokoonnumme seuraavan kerran tiistaina 16.2. klo 14-15 Kai Rinkisen johdolla ja yhteisenä aiheena: Kuinka ilmiö rakennetaan?

Kai "Kaitsu" Rinkinen on Suomi YouTuben ja vaikuttajamarkkinoinnin kummisetä, joka tunnetaan sketsi- ja stuntryhmä Biisonimafian keulahahmona ja perustajana. Kaitsu on alan edelläkävijä, jolla on pitkä tausta luovan videosisällön tuottamisesta ja kaupallisesta konseptoinnista – niin vaikuttajan kuin konsultinkin puolelta. Puheenvuorossaan Kaitsu kertoo siitä kuinka ilmiö rakennetaan, kun ajetaan yksisuuntaista katua väärään suuntaan.

Ilmoittaudu etänä järjestettävään koulutukseen, saat osallistumislinkin lähempänä sähköpostiisi. Tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan