Yrityksille

Kannusta Saimaa-ilmiö kohti voittoa!

2.6.2021 saamme tietää, voittaako Savonlinna ja koko Saimaan alue tittelin Euroopan kulttuuripääakupunkina 2026. Tärkeä osa haun valmistelua ja tulevaa tekemistä  ovat alueemme toteutusvalmius ja eri sektoreiden välinen yhteistyö eli yrityksillä on tärkeä rooli matkallamme kohti Euroopan kulttuuripääkaupungin voittoa.

Miksi mukaan?

Tutkitusti kulttuuripääkaupungeilla on huikea vaikutus valitulle alueelle, esimerkiksi Euroopan kulttuuripääkaupunkivuosi 2011 toi Turkuun ja Varsinais-Suomeen n. 260 miljoonaa euroa. Olemme suunnitelleet yhteistyössä Itä-Suomen yrittäjäjärjestöjen ja kauppakamareiden kanssa konkreettisia yhteistyön tapoja, jotka tarjoavat yrityksille mahdollisuuden uuden kehittämiseen, laajaan näkyvyyteen ja palvelumuotoiluun sekä arvopohjaiseen sponsorointiin ja näkymiseen alueemme pienissä ja suurissa tapahtumissa.

Miten mukaan?

Tässä vaiheessa kutsumme kaikki yritykset mukaan kannustamaan ja kirittämään Saimaa-ilmiötä kohti voittoa. Saamme vieraaksemme euroopalaisen asiantuntijaraadin toukokuun lopussa Savonlinnaan, joten erityisesti savonlinnan keskustassa oleville yrityksillä, yhdistyksillä ja yhteisöllä on iso rooli tahtotilamme ilmaisussa. Näin pääset osallistumaan:

1. Jos toimipisteesi on Savonlinnassa, tervetuloa hakemaan kannustusmateriaalia ke 26.5. klo 10-18 toimistoltamme, osoite on Puistokatu 1. Jos sinulla on ideoita kaupunkinäkyvyyden suhteen, olethan yhteydessä pikaisesti.

2. Missä ikinä oletkin, järjestä yhteisöllesi kisakatsomo 2.6. klo 11-12.15, tarkemmat ohjeet täällä.

PS. Materiaalipankistamme saat myös ladattua kannustuskuvia, jos haluat niitä linkittää vaikkapa verkkosivuillesi tai jakaa somessa. Tervetuloa mukaan kannustamaan Saimaata voittoon!

Ota yhteyttä
Jonna Ekroos

+358 50471 8826
jonna.ekroos (at) savonlinna.fi